Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

O buclă în timp

O buclă în timp

A Wrinkle in Time    

AventurăFamilieFantezie

5.0
IMDB: 5.0/10 123.258 voturi

, ,

2 premii și o nominalizare.

SUA

Raportează eroare

Bazat pe o clasică #poveste #fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei #copii care pornesc într-o #călătorie destinată salvării tatălui lor și a #lumii. De când Mr. Murry, un om de știință, a descoperit o nouă planetă și a folosit conceptul cunoscut drept „Tesseract” pentru a călători acolo, copiii săi, Meg Murry și fratele ei mai mic, Charles, au stat fără tatăl lor, timp de cinci ani. După dispariția misterioasă a tatălui lor care lucra în secret pentru guvern în legătură cu problema Tesseract-ului, trei ființe ciudate îi trimit pe copii în spațiu pentru a-l găsi. Însoțiți de colegul de clasă al lui Meg, Calvin O’Keefe și călăuziți de cei trei călători astrali misterioși, cunoscuți sub numele de Mrs. Whatsit, Mrs. Who și Mrs. Which, frații se străduiesc să facă față unei călătorii periculoase pe o planetă care posedă tot răul din univers. Vor reuși aceștia să facă față amenințărilor?
Vezi și filme cu #bucle, filme cu #timp

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp
O buclă în timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comentarii

 1. Damian Laurentiu spune:

  filme online,filme online subtitrate,filme online 2017,seriale asta e denumirea saitului sau reclama, de ce trebuie sa fie cuvintul filme si online de 3 ori ? repetam pentru cei care au probleme cu tinerea de minte ?
  Subtitrate este cuvint romanesc, deci trebuie sa fie subtitrarea in romana, nu in alte limbi. Eu intaleg ca toate filmele sint subtitrate in romana. Dar nu este asa vezi ex. A wrinkle intime (2018). Primul pe care am vrut sa-l vad.

  • Ulise spune:

   Bună ziua.
   Acele cuvinte repetate (filme online) sunt doar tag-uri, etichete, reclame ale siteului dacă vreți. Filmul respectiv este cu subtitrare în limba engleză pentru că nu există încă o subtitrare în română (ori se lucrează la ea, nu e usor deloc). Au fost extrem de multe cereri la acest film chiar așa cu subtitrarea în engleză, l-am postat (nu e primul) este evidențiat destul de mare (vedeți posterul) SUBTITRARE ENGLEZĂ. MLȚUMIM ȘI POATE IN CURÂND VA FI ȘI TRADUS.

 2. Lucian spune:

  Superb! Primul film la care comentez!

 3. Admin spune:

  Mulțumim traducătorului, foarte bun film.

Anul lansării

Alte filme

Bruce Denny | Aanvaardt voorstellen | Why Do You Love Me?