Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Agent sub acoperire (2016)

Agent sub acoperire (2016)

The Infiltrator     13 Iulie 2016

R 127 min BiograficCrimăThriller

7.3
IMDB: 7.3/10 3,109 voturi

, , ,

N/A

Marea Britanie

Raportează eroare

The Infiltrator (2016) online subtitrat

Infiltrator este un film american de dramă, crima, thriller, biografic, din anul 2016, in regia lui Brad Furman si scris de Ellen Brown Furman. Filmul este bazat pe autobiografia cu același nume de Robert Mazur, un agent special vamal din SUA, care în anii 1980 a ajutat la prinderea lui Pablo Escobar și a lui organizație de spălare a banilor, mergând sub acoperire ca un om de afaceri corupt. Printre starurile acestui film se găsesc: Bryan Cranston, Diane Kruger, Benjamin Bratt, John Leguizamo, și Amy Ryan.
Bazat pe o poveste adevărată, agentul Bob se implică sub acoperire pentru a se infiltra in reteaua de droguri a lui Pablo Escobar care cunoaște expansiunea în 1986, dându-se drept un șmecher și un afacerist care se ocupă cu spălarea de bani. Impulsiv, Bob face echipă cu încă un agent descurcăreț, Emir, dar și cu o agentă începătoare care se dă drept logodnica lui, Kathy, ajunge și se împrietenește cu mâna dreaptă a lui Escobar, in rolul lui Roberto. Intrând într-o rețea criminală vicioasă, în care cea mai mică greșeală l-ar putea costa viața, Bob riscă tot și construiește un caz care duce la punerea sub acuzare a 85 de lorzi ai drogurilor și bancheri corupți care au spălat bani murdari, dar pune umărul și la prăbușirea Băncii de Credit și Comerț Internațional, una dintre cele mai mari insituții financiare de spălare a banilor din lume
Filmările au început pe 23 februarie 2015, în Londra. Filmul a avut premiera la Teatrul Tampa, pe 6 iulie 2016 și a fost lansat în Statele Unite pe 13 iulie în 2016.
Pablo Escobar a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină din SUA.

Supranumit „Regele Cocainei”, el a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere netă cunoscută estimată la 30 de miliarde de dolari (în anii 1990) și aproximativ 100 de miliarde de dolari dacă sunt incluși și banii ascunși prin diverse locuri din Columbia.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Agent sub acoperire (2016)
Agent sub acoperire (2016)
Agent sub acoperire (2016)
Agent sub acoperire (2016)
Agent sub acoperire (2016)
Agent sub acoperire (2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Maya l'abeille 2 (2018) VFQ | Oona Chaplin | السجاد، الحصير والسجاد