Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Ferdinand – O Aventură de Pomină

Ferdinand – O Aventură de Pomină

Ferdinand    15 decembrie 2017

KI/EA 108 min AnimațieAventurăComedie

6,8
IMDB: 6,8/10 3000 voturi

, ,

Nominalizat la 2 Golden Globe

SUA

Raportează eroare

Animatia Ferdinand (2017) online subtitrat HD

Transformarea unei cărți clasice pentru copii într-un film de animaţie nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Dar cei șase scriitori ai lui Ferdinand au fost capabili să traducă pentru a doua oară cartea din 1936 pentru ecranizare (Disney a lansat în 1938 un scurt short animat, câștigat de Oscar, numit Ferdinand Bull).

Regizat de Carlos Saldanha, filmul urmărește o temă similară celorlalte filme ale lui 20th Century Fox: primele trei filme Ice Age (acum sunt cinci) și ambele Rio și Rio 2 – un animal singuratic trebuie să se lupte cu un grup de alte animale pentru a salva ziua. Va reuși? Bineînțeles, numai cu prietenie și tenacitate.

Aici, Ferdindand este batjocorit de restul taurilor din grup fiindcă mai mult inspiră delicatețe decât duritate și dominație în lupte. El reușește să scape de la Casa del Toro, ferma unde a crescut, pentru a fi descoperit mai târziu de un tânăr iubitor de animale Nina. Trăiește în ferma de flori a tatălui său, mâncând morcovi până când va atinge stagiul de taur adult a cărui voce va fi interpretată de John Cena. Când familia se îndreaptă spre festivalul de flori al orașului, fără Ferdinand (el devenind prea mare pentru a ieși în oraș), se furișează, este capturat și trimis înapoi la aparent singura fermă de tauri din toată Spania, Casa del Toro.

Ferdinand nu va fi următorul Frozen, Lion King sau chiar al patrulea sau al cincilea film Ice Age, însă există un motiv pentru care povestea se mai spune după 81 de ani după ce a fost publicată pentru prima oară – concluzia la care ajungi după ce l-ai urmărit și anume atunci când tragi linie și realizezi anumite lucruri pe care altfel nu le-ai fi putut descoperi, niște lucruri aplicabile în societatea din prezent așa cum a fost și atunci.

Poţi urmări aici primul filmuleţ cu Ferdinand creat vreodată dublat în limba română.

 

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Ferdinand – O Aventură de Pomină
Ferdinand – O Aventură de Pomină
Ferdinand – O Aventură de Pomină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Role Playing | Книги | 1 x 10 DUBLADO YOU