Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Raportează eroare

Johnny English Strikes Again 2018, Johnny English lovește din nou sau Johnny English 3
Actorul britanic Rowan Atkinson va juca în toamna acestui an în cel de-al treilea film din seria ”Johnny English”, ce prezintă aventurile comice ale unui spion neîndemânatic dar bine intenţionat. Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2018, informează allocine.fr.

Johnny English, un alt personaj comic interpretat de actorul britanic Rowan Atkinson – devenit celebru cu personajul Mr. Bean -, va reveni în curând pe marile ecrane. Potrivit site-ului Chortle, al treilea opus din saga ”Johnny English” a intrat în etapa de pre-producţie. Filmările sunt programate pentru toamna acestui an, iar lansarea peliculei va avea loc în octombrie 2018. Premiera in Romania
05.10.2018

Deocamdată nu sunt cunoscute detalii despre intriga noului film. Primele două pelicule din această franciză, ”Johnny English” (2003) şi ”Johnny English Reborn” (2011), au generat împreună încasări de peste 124 de milioane de dolari pe plan mondial.

În luna martie, actorul Rowan Atkinson a confirmat că personajul Mr. Bean va reveni şi el într-un nou film, care va fi însă lansat doar în cinematografele din China. Intitulat ”Top Funny Comedian”, acest lungmetraj este un spin-off al unui show de varietăţi chinezesc cu acelaşi titlu. Rowan Sebastian Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat în mai multe seriale TV şi lungmetraje pentru marele ecran.

Serialul TV ”Mr. Bean” a avut o audienţă de 18,7 milioane de telespectatori în Marea Britanie, în anii 1990, şi a fost distribuit în 245 de ţări şi teritorii pe plan internaţional.

În ultimii ani, Rowan Atkinson a avut o apariţie specială la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 şi a apărut într-o scenetă umoristică lansată cu ocazia ediţiei din 2015 a evenimentului de caritate ”Comic Relief”.

Trailer Johnny English Strikes Again 2018 online subtitrat

Vezi și alte filme online, filme online 2018, filme online de comedie

Johnny English Strikes Again S

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Johnny English Strikes Again
Johnny English Strikes Again

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Bogdan spune:

    Merita vazut,e amuzant. nota 9

Anul lansării

Alte filme

12 PILOT Frixion Ball Tintenroller Ersatzmine blau Minen BLS-FR7 schwarz rotgrün | Canada - Complete 91 Coin 1967 - 2017 Commemorative Quarter Set UNC BU!! | Add to Wish list