Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Mother, May I Sleep with Danger? (2016)

Mother, May I Sleep with Danger? (2016)

Mamă, pot să mă culc cu pericolul ? -     18 Iunie 2016

R 86 min SuspansThriller

5.5
IMDB: 5.5/10 363 voturi

, , ,

N/A

SUA

Raportează eroare

Mamă, pot să mă culc cu pericolul ? – Mother, May I Sleep with Danger? (2016) film hd online subtiaatrat în română.

Filmul este un thriller american din anul 2016 regizat de Melanie Aitkenhead și scris de Amber Coney, iar rolul principal interpretându-l James Franco (cel care a conceput povestea), Emily Meade, Tori Spelling, Leila George, Ivan Sergei, Nick Eversman, Emma Rigby, Amber Coney și Christie Lynn Smith.
Este un remake al filmului din 1996 ”Mother, May I Sleep with Danger?”, dar cu o temă de vampirism, precum și actorii originali ca Tori Spelling și Ivan Sergei în diferite roluri. Filmul a avut premiera pe 18 iunie 2016.
O fată de colegiu pe nume Lea (Leila George) se împrietenește cu o colegă student pe nume Pearl (Emily Meade) și se îndrăgostește de ea, spre disperarea mamei sale Julie (Tori Spelling). Lea învață că Pearl este un Nightwalker, un om care își poate asemăna cu un vampir la aspect dar pe timp de noapte. Spre deosebire de alți Nightwalkeri, Pearl vizează numai bărbați abuzivi. Pentru că relația lor de dragoste crește, Pearl trebuie să fie atentă pentru a-și păstra în siguranță relația dintr-un grup de alte Nightwalkersi, în cazul în care unul dintre membrii săi decedați a fost responsabil pentru convertirea în Nightwalker a Perlei.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Mother, May I Sleep with Danger? (2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Planète Foot - Janvier-Février 2019 | Fighting for the Education - 513 Words | Pretty,Vintage/Antique,Table/Dresser Runner Art Nouveau 13.5 x 66,