Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Morris din America

Morris din America

Morris din America    19 August 2016

R 91 min ComedieRomantic

5.8
IMDB: 5.8/10 973 voturi

, , ,

Două premii și 5 nominalizări.

Germania, SUA

Raportează eroare

Morris din America sau Morris from America 2016

este un film online subtitrat HD, americano-german din 2016 , scris și regizat de Chad Hartigan . Filmul a avut premiera mondială la data de 22 ianuarie , la Festivalul de Film Sundance din Dramatic Competition SUA.
În vârstă de treisprezece ani, afro-americanul Morris are o relație destul de dificilă cu tatăl său Curtis, în timpul adolescenței sale. Ei trăiesc precar în Heidelberg, Germania, un oras cu o istorie bogată, dar puțină diversitate. Morris se îndrăgostește de Katrin, o fată locală germană și relația tumultuoasă cu ea îl face să descopere mai multe despre ei înșiși și creează, de asemenea, o nouă dinamică în relația cu tatăl său
Morris, un adolescent afro-american în vârstă de 13 ani, se mută în Heidelberg, Germania, împreună cu tatăl lui, care este antrenor de fotbal. Printre încercările de a se adapta unui mediu complet diferit, de a se acomoda în noua lui casă şi de a se integra printre copiii nemţi, Morris o cunoaşte pe Katrin, o puştoaică de-o vârstă cu el, de care se îndrăgosteşte. Pe măsură ce prietenia lor evoluează, Katrin îi remarcă talentul cu care interpretează muzică hip-hop şi reuşeşte să îl convingă ca în loc să îl irosească, să îl exploateze la maximum urcând pe scenă şi cântând în faţa spectatorilor.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Morris din America
Morris din America
Morris din America

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Change Management in Organizations dependency on Leadership | Lee Nicholas Harris | Thám Tử Lừng Danh Conan chap 748