Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

No Stranger Than Love

No Stranger Than Love

Nimic mai ciudat decât iubirea    17 Iunie 2016

R 89 min ComedieRomantic

5.3
IMDB: 5.3/10 135 voturi

, , ,

Un premiu.

Canada

Raportează eroare

No Stranger Than Love 2016 online subtitrat sau ”Nimic mai ciudat decât iubirea” este un film canadian din anul 2015, o comedie romantica foarte excelentă, film regizat de Nick Wernham și scris de Steve Adams. Printre starurile acestui film, se numără: Alison Brie , Colin Hanks și Justin Chatwin.

Lucy Sherrington (Alison Brie) lucrează ca profesor de artă într-o școală a satului puțin mai izolat de restul comunitatii, Valley. Este tânăra, prietenoasa, simpatica și atractiva, astfel încât toți oamenii cad la picioarele ei. Dar ea este îndragostita de altcineva, de Clint Coburn (Colin Hanks), un antrenor de fotbal care este căsătorit și … într-o noapte banală cănd o vizitase pe Lucy, la ea acasă , mergand usor sa-si ia ceva din frigider, apare subit o imensă gaură neagra în podeaua camerei sale si cade in ea înghițindu-l pe Clint.
Atunci Lucy va trebui să-și salveze iubirea din această nouă dimensiune, între timp ea trebuie să se protejeze ca nu cumva sătenii să poată descoperi relația lor de dragoste. Dar aceasta nu este doar o simplă gaură. Este o gaură interdimensională, de un întuneric infinit, lăsându-l pe Clint bâjbâind și plutind în uitare. Iar problema devine complicată și în același timp vertiginoasă atunci când îl întâlnește pe Rydell White (Justin Chatwin), un străin prin oraș, care are un singur lucru în minte: acela de al găsi pe Clint Coburn. Va reuși să-l găsească ?

Nimic mai ciudat decât iubirea 2016 online subtitrat este o comedie spumoasă de zile mari, pe care o recomandăm cu mare drag, Lansat pe 30 Aprilie 2015 la (Newport Beach International Film Festival)
iar pe mariile ecrane pe 17 Iunie 2016 in Statele Unite și Canada.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
No Stranger Than Love
No Stranger Than Love
No Stranger Than Love
No Stranger Than Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Familijne | Aanvaardt voorstellen | Series Modern Family 10x10