Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

O relație perfectă

O relație perfectă

Cuplul perfect    11 Martie 2016

R 96 min ComedieRomantic

5.7
IMDB: 5.7/10 1,575 voturi

, , ,

N/A

SUA

Raportează eroare

Vezi filmul The Perfect Match 2016 online subtitrat

Cuplul perfect sau Perechea potrivită e un film american din 2016 de comedie romantică regizat de Bille Woodruff și scris de Dana Verde, Brandon Broussard și Gary Hardwick. Starurile acestui film sunt: Terrence J, Cassie Ventura, Lauren London și Paula Patton. Acesta a fost lansat pe 11 martie 2016.
Charlie este un impresar de succes, cu foarte mult succes la femei, care este convins că relaţiile ideale nu mai există de mult. Însă cei mai buni prieteni ai lui, Rick şi Victor, vor să-i demonstreze contrariul. Aceştia pariază că dacă Charlie s-ar întâlni timp de o lună cu aceeaşi femeie, nu ar avea cum să nu se ataşeze de ea. Sigur pe el, Charlie acceptă pariul şi începe să se întâlnească cu frumoasa şi misterioasa Eva, stabilind – spre binele ei – că nu se vor ataşa emoţional. Însă pe măsură ce se cunosc tot mai mult şi îşi descoperă afinităţile, cel care se va întreba dacă nu cumva e pregătit şi îşi doreşte mai mult de la acea relaţie va fi chiar Charlie.
Urmăriți: The Perfect Match 2016 online subtitrat

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
O relație perfectă
O relație perfectă
O relație perfectă
O relație perfectă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

LEGO The Lord Of The Rings torrent download for PC | 22'' Handmade Star Silicone Reborn Baby Dolls Lifelike Dolls Girl GIFT BOX +TOY | Thelma Ritter