Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Shut In

Shut In

Intrusul    11 Noiembrie 2016

PG-13 91 min. Thriller

7.0
IMDB: 7.0/10 445 voturi

, , ,

N/A

Franța, Canada, SUA

Raportează eroare

Shut In (2016) (Intrusul) este un film thriller-drama regizat de Farren Blackburn și scris de Christina Hodson, rolurile principale fiind interpretate de Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, David Cubitt, şi Clémenţine Poidatz.
Filmul a fost lansat în Statele Unite, pe 11 noiembrie 2016 şi pe 16 noiembrie 2016 în Franţa, prin EuropaCorp. Acesta a fost strecurat de critici şi a avut încasări de 7 milioane $ în întreaga lume.
Producţia:
La 5 noiembrie, 2014, a fost anunţat că EuropaCorp l-a angajat pe Farren Blackburn pentru a regiza un thriller psihologic bazat pe scriptul Black List din 2012, scris de Christina Hodson. EuropaCorp ar finanţa, distribui la nivel mondial şi co-produce filmul împreună cu Lava Bear Films. Naomi Watts a fost setată pentru a juca rolul principal. La 18 martie, 2015, Oliver Platt, Charlie Heaton, David Cubitt, Jacob Tremblay şi Clementine Poidatz s-au adăugat la distribuţia filmului.
Naomi Watts, dublu nominalizată la Oscar, este protagonista acestui thriller în regia lui Farren Blackburn (Luther, The Blacklist).

O psiholoaga pentru copii duce o existenţa solitară într-un orăşel izolat din Anglia rurală şi încearcă să-şi pună viaţă în ordine după pierderea soţului ei. Este o femeie puternică, al cărei curaj va fi pus la extremă încercare când, prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putinţă pentru a salva un băiat care altfel ar dispărea pentru totdeauna.
Mai urmăriți și: Filme online subtitrate cu Naomi Watts, filme online subtitrate cu Jacob Tremblay

Trailer Shut In (2016) online subtitrat în limba română

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Shut In
Shut In
Shut In

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Hard Sun | Hellsing | Família