Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Raportează eroare

The Jurassic Games 2018. Parcul Jurassic ar fi putut seta o gamă destul de mare pentru filmele cu #dinozauri, dar nu aș putea rezista niciodată unor #acțiuni #preistorice de mâna a doua. De la „Prehysteria” până la trilogia infamă „Carnosaur” a lui Roger Corman (plus spin-off-urile), nu te poți aștepta atât de mult de la aceste filme prostești. De aceea, am fost atât de surprins de noul mockbuster al lui Ryan Bellgardt, „The Jurassic Games”, un film mult mai bun decât are dreptul de a fi.

Jocurile Jurassic unde joacă Adam Hampton în rolul lui Anthony Tucker, unul dintre cei zece deținuți de la Death Row, selectați pentru a concura pentru libertatea lor într-un spectacol de #jocuri de realitate #virtuală împotriva dinozaurilor #digitali. Captura, așa cum se întâmplă adesea în aceste futuri distopice, este că, dacă mori în joc, vei muri în viața reală. Anthony însă insistă asupra faptului că este un om nevinovat și că nu se va opri de la nimic pentru a supraviețui și pentru a se întoarce la copiii săi.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Jocurile Jurassic
Jocurile Jurassic
Jocurile Jurassic
Jocurile Jurassic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme

Gildan T-SHIRT Black blank plain tee S M L XL 2XL XXL Men's Heavy Cotton Premium | KnitPro Symfonie Wood Interchangeable Circular Knitting Needle Tips | Thám Tử Lừng Danh Conan chap 642